Příprava a zpracování masa

07.11.2024

Že maso je důležitým zdrojem bílkovin a neodmyslitelně patří do našeho jídelníčku, už dobře víme. A tak jsme ho nemohli v našem dalším díle vaření opomenout. Dali jsme hlavy dohromady a připravili pokrmy dle své chuti.

Krájeli jsme, restovali, zapékali i míchali dresingy. Byli jsme tak dobří, že vůně našich pokrmů rozléhající se po celé škole, přilákala kolemjdoucí. Není tedy divu, že námi připravené hamburgery s americkými brambory, tortilly s kuřecím masem a zeleninou i bagety plněné masem chutnaly báječně.

Momentky ve fotogalerii.

Žáci 8. A

Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Bílovec, Ostravská 658/28, příspěvková organizace

Tel.: 556 410 836          sekretariat@tgmbilovec.cz          Bankovní spojení: 3000938801/0100